מסעדת בשרים אילת

מריו היישר אל מסעדת בשרים אילת

חופים מרהיבים, שמש נצחית, מגוון רחב של פעילויות ספורט ימי ואווירת קרנבל ונופש לאורך כל ימות השנה, כל אלו ועוד מהווים את קווי הדמיון שבין אילת לבין ריו דה ז'ינרו. גם באילת וגם ב-ריו דה ז'ינרו, תוכלו ליהנות מעולם קולינארי עשיר ומגוון המבוסס בחלקו על מנות בשר בסגנון ברזילאי.

צ'ורסקריות – אוכל כפי יכולתך

הצ'ורסקריות של ברזיל הן למעשה מסעדות אכול כפי יכולתך המתמחות במנות בשרים, כאשר לרשות כל סועד, עומדת האפשרות להתענג על מספר כזה או אחר של מנות בשרים תמורת תשלום אחיד קבוע. בישראל, מסעדות אכול כפי יכולתך נפוצות בעיקר בעיר התיירות אילת, כאשר בכל מסעדת בשרים אילת מובילה בתחומה תוכלו למצוא לצד תפריט המנות הרגיל גם  תפריט המבוסס על שיטת אכול כפי יכולתך.

מנות אוכל מומלצות באילת בסגנון ברזילאי

אם גם אתם מתכננים חופשה באילת בזמן הקרוב, זה הזמן להכיר את מנות האוכל המומלצות בסגנון ברזילאי אותן תוכלו למצוא בכל מסעדת בשרים אילת מובילה בתחומה.

  • מנות פתיחה בסגנון ברזילאי – מנות אלו כוללות בין היתר תבשיל צ'ילי קונקרנה הכולל בתוכו בשר, שעועית ופלפלים בבישול איטי וממושך, תפוחי אדמה אפיים בעשבי תיבול, אורז ברזילאי לבן וסלט ירקות בליווי רוטב וויניגרט חרדל
  • פיקאנייה – אחד מסוגי הנתחים האהובים והפופולאריים ביותר במדינות דרום אמריקה ובמיוחד בברזיל. נתח זה הוא למעשה נתח בקר הידוע בישראל כנתח מספר 15 (לפי שיטת הקיצוב הישראלית) והוא ידוע גם בשם שפיץ צ'אך. בכל מסעדת בשרים אילת המתמחה באוכל ברזילאי נתח זה מגיע על גבי שיפוד ברזל, כאשר שכבת השומן מופנית כלפי חוץ והוא מבושל תוך כדי סיבוב על גריל פחמים.
  • מנת בשרים – אכול כפי יכולתך: בגרסה האילתית של הצ'ורסקריות (אכול כפי יכולתך) תוכלו להתענג על חגיגת בשרים המוגשת במחיר אחיד לכל סועד. מנת צ'ורסקוריה בכל מסעדת בשרים אילת המתמחה באוכל ברזילאי תוכלו למצוא בין היתר: נתח אנטריקוט מובחר ומיושן, מנת אסאדאו עגל, שוק טלה, נתח פיקאניה, מנת פרגיות במרינדת סויה, דבש ויין לבן, מנת כבד עוף, מנת כנפי עוף בצ'ילי, מנת בוליניו (קציצת בשר ברזילאית), מנת לבבות במרינדת יין אדום, וכמובן, מנות צ'וריסו שהיא הנקניקייה הדרום אמריקאית.
  • פאווה – מנת קינוח ברזילאית המבוססת על קרם וניל עשיר המגיע על מצע של ביסקוויטים בעיטור שנטלי קוקוס ונגיעות של פירות יער.

מנות הבשר המעולות של מסעדת בשרים אילת המתמחה בגריל הברזילאי, מבוססות בחלקן על בשר מיושן, כאשר ישנן מספר שיטות ליישון בשר שכל אחת מהן נועדה לרכך את הבשר לפני הכנתו. בין השיטות המובילות ליישון בשר תוכלו למצוא: יישון בשר באמצעות נוזלים או מה שרבים מאיתנו מכנים: בתוך מרינדה, יישן באמצעות תליית נתחי השר במקום מאוורר וסטרילי ויישון בשר בוואקום. כל אחת משיטות היישון מותאמות לסוגי בשר ונתחים שונים, כאשר תהליך היישון הטבעי ביותר הוא זה המיושם במסגרת יישון בשר בוואקום.

אוכל ברזילאי באילת

מסעדת בשרים אילת המתמחה במטבח הברזילאי, מאפשרת לכם ליהנות גם מחגיגה של בשרים וגם מאווירת אירוח מדליקה בהשראת הקצב הברזילאי, כאשר נתחי הבשר העסיסיים נפרסים לנגד עיניכם היישר מהשיפוד אל הצלחת. שיטת הגשה זו ידועה בברזיל בשם: אשפטו קוהידו או בעברית בשם: השיפוץ הרץ, כאשר חיתוך הבשר היישר מהשיפוד אל הצלחת, מאפשר לכל סועד וסועדת ליהנות מנתח בשר עסיסי היישר מגריל הפחמים. בנוסף, החוויה הקולינארית בכל מסעדת בשרים אילת המתמחה במטבח הברזילאי משלבת בתוכה מגוון רחב של מנות המותאמות גם למשפחות, גם לקבוצות של חברים וגם לזוגות.

מתכננים נסיעה לאילת? הזמינו שולחן עוד היום!

אין זה משנה מתי אתם מתכננים להגיע לאילת, מומלץ לכם להזמין מקום לאותה מסעדת בשרים אילת המתמחה במטבח הברזילאי, וזאת לנוכח הביקושים הגבוהים לאורך כל ימות השנה, בתוך עונת התיירות ומחוצה לה. הזמנת שולחן מראש אצל אחת מאותן המסעדות הכי טובות באילת תבטיח לכם מקום שמור למועד הנוח והמועדף עליכם ביותר לבילוי במסעדה ואין זה משנה אם מדובר בשולחן לזוג, למשפחה או לקבוצת חברים. רוצים להזמין מקום מראש לאחת ממסעדות הבשרים הטובה ביותר באילת? הזמינו מקום באתר שלנו והבטיחו את מקומכם.